Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt GEKop gebruik van cookies. Bezoek je onze websites dan ga je akkoord met deze cookies. Sluiten

Test nu welk ras past het best bij jou past*

Wat kun jij je kat bieden?

Nu we weten wat jij je kat te bieden hebt, gaan we een aantal vragen stellen over het karakter van je ideale kat.

Wat voor karakter heeft je ideale kat?

Welke karaktereigenschappen vind je het meest belangrijk?
Tip! Om een goed beeld te krijgen van welke kat het best bij je past, raden we aan om maximaal 2 karaktereigenschappen te kiezen. Als je alles belangrijk vindt, is het moeilijk te bepalen welke kat het best bij je past omdat geen enkele kat over al deze eigenschappen beschikt.
Nu we weten wat voor karakter je ideale kat moet hebben, gaan we een aantal vragen stellen over zijn uiterlijk.

Wat voor uiterlijk heeft je ideale kat?

Naar welk type vacht van je kat gaat je voorkeur uit?
Welk postuur heeft je ideale kat?
Let op! Het type vacht bepaalt voor een belangrijk deel ook de tijd die er aan de verzorging van je kat besteed moet worden. Als je voor een langharige kat kiest, die dagelijks een borstelbeurt nodig heeft, moet je daar natuurlijk wel tijd voor hebben. Heb je die niet, kies dan voor een andere leuke kat die wat minder vachtverzorging nodig heeft.

*Het resultaat van deze test is gebaseerd op algemene rasstandaarden en goed gesocialiseerde katten die voldoende beweging, aandacht en uitdagingen krijgen. Voordat je een kat koopt, adviseren wij je om eerst met de betreffende rasvereniging contact op te nemen, voor extra informatie over ras en fokker.